header
Keltische triskel

Documenten VvE

Aanwijzingen:
alle documenten zowel in het menu als in het archief hieronder staan in "PDF-formaat". Voor deze bestanden heb je wel een speciaal programma nodig (een pdf-reader) om ze te kunnen lezen en uitprinten. Als je zo'n programma nog niet hebt op jouw computer dan kun je het downloaden via de logo-link hieronder-rechts. Let er op dat je niet ook het antivirus programma Mc Afee mee download als je dat niet wenst (afvinken!).
Gebruikers van tablets, i-pads en smartphones kunnen de PDF-viewer installeren via de Play-store.
De documenten die in het archief opgenomen zijn kunnen niet in deze site ingezien of gedownload worden. Ze kunnen wel bij mij besteld worden.

Adobe Reader

Indien Firefox geen PDF’s opent in een desktop:
1. Klik op de de het menu pictogram  
2. Kies Opties
3. Klik op Toepassingen
4. Klik op Portable Document Format (PDF)
5. Klik op het einde van de regel op het kleine driehoekje  ▼
6. Klik op de optie Voorbeeld in Firefox
7. Sluit Firefox

Indien Google Chrome geen PDF’s opent in een desktop:
1. Klik op de de het menu pictogram  
2. Kies Instellingen
3. Scroll helemaal omlaag naar: Geavaneerde instellingen weergeven
4. Klik op Instellingen voor inhoud content...
5. Verwijder (helemaal onderaan) het vinkje bij:
       Pdf-bestanden openen in de standaard pdf-viewer-app
6. Sluit Chrome


Website informatie

Voor gebruikers van desktop of notebook:
Deze website is van het z.g. "responsive type". Dat betekent dat zij zichzelf aanpast aan de schermbreedte. De site is daarmee ook toegankelijk voor andere media (tablet, i-pad en smartphones). Om de gewenste onderlinge verhouding van de onderdelen zo veel mogelijk te behouden en om te lange regellengtes te vermijden is voor brede schermen de maximale breedte begrensd tot 1200 pixels. Voor gegevensverwerkers zoals de foto-viewer is gebruik gemaakt van 'javascript'. Gelukkig voldoen bijna alle recente versies van de meest gangbare browsers aan alle voorwaarden om deze site zonder problemen uit te voeren. Voorwaarde is echter wel dat de benodigde functies geactiveerd zijn.

Gebruikers van de (inmiddels afgeschreven) browser 'Internet Explorer':
Internet Explorer werkt weliswaar goed, maar moet telkens aangepast worden. Bij deze browser verschijnt onder of boven in het scherm een gele balk met de mededeling dat hij de website blokkeert (vanwege javascript). U heft deze blokkade op door op deze gele balk te klikken en te kiezen voor: 'Allow blocked Content' c.q. 'Geblokkeerde inhoud toestaan'. Indien u het gedoe met de gele balk hinderlijk vindt zou u kunnen overwegen gebruik te maken van een andere browser, bijv. Firefox, Edge, Google Chrome, Opera of Safari.


ornament


DIVERSEN
© VVE Beltaine I en II

MENU:

Index:


LOGIN-CODE:De
Vereniging van Eigenaren
Beltaine I en II

stelt diverse documenten alleen voor de bewoners van de appartementen toegankelijk. Als u geen bewoner bent dan kunt u deze dus niet inzien.